Eesti korvpallikoondis seljatas avamängus kindlalt Portugali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste korvpallikoondis
Eesti meeste korvpallikoondis Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpallikoondis alistas võõrsil peetud kontrollmängus Portugali 74:60. Eesti parim punktitooja oli 12 punkti visanud Kristjan Kitsing, Janar Talts toetas teda 10 punktiga.

Kohtumises, kus mänguaega jagus pea kõigil võrdselt, lisas Jaan Puidet 9 punkti, nii Kristjan Kangur, Janari Jõesaar kui ka Martin Paasoja kogusid 7 punkti. Meestekoondises debüüdi teinud Kregor Hermet viskas 5 punkti.

Homme ehk laupäeval kohtub Eesti meeskond samas paigas Rumeenia koondisega. Mäng algab Eesti aja järgi taas kell 20.25.

Tiit Soku juhendatav Eesti koondis sõitis Portugali 12 mehega: Sten Sokk, Rait-Riivo Laane, Jaan Puidet, Martin Paasoja, Janari Jõesaar, Erik Keedus, Kristjan Kangur, Kristjan Kitsing, Reinar Hallik, Janar Talts, Kregor Hermet ja Timo Eichfuss.

Tagaliinimeestest jäävad eemale endiselt vigastustest taastuvad Tanel Kurbas ja Rain Veideman. Teisipäeval selgunud informatsiooni kohaselt ei saa ka Gregor Arbet sel suvel koondist aidata. Sten Olmre alustas teenistust kaitseväes, samuti pole traumadest jagu saanud Siim-Sander Vene ja Toomas Raadik, kes tegelevad aktiivselt taastumisega.

Augusti alguses alustab koondis 2019. aasta maailmameistrivõistluste valikmänge, kus rinda tuleb pista Kosovo ja Makedooniaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles