Video: Matthews võitis Touril mägise lõpuga etapi, Froome lõpetas ajutiselt Aru valitsemisaja

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Matthews tähistamas Tour de France'il etapivõitu.
Michael Matthews tähistamas Tour de France'il etapivõitu. Foto: LIONEL BONAVENTURE/AFP/Scanpix

Tour de France'i 14. etapi (181,5 km), kus tuli ratturitel ületada kaks kolmanda kategooria tõusu, võitis teist päeva Team Sunwebi liige, kui triumfeeris austraallane Michael Matthews, kes alistas tänu tugevale lõpuspurdile belglase Greg van Avermaeti (BMC).

Üldliidriks tõusis taas tiitlikaitsja Chris Froome (Sky), kes kaotas etapivõitjale ühe sekundiga ning ületas lõpujoone peagrupis. Tänase etapi eel kollases liidrisärgis olnud Fabio Aru (Astana), kel oli Froome'i ees kuuesekundiline edumaa, lõpetas täna alles 30. positsioonil (+25 sek) ning langes seega üldarvestuses teiseks. Kaotust Froome'ile on nüüd 18 sekundit. Kolmandal kohal asub AG2R rattur Romain Bardet (+23 sek).

Homme on kavas 189,5 km pikkune etapp, mil tuleb ratturitel ületada üks neljanda, üks kolmanda ning kaks esimese kategooria tõusu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles