Eesti korvpallikoondis põrmustas EMiks valmistuva Rumeenia

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste korvpallikoondis.
Eesti meeste korvpallikoondis. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti meeste korvpallikoondis sai teist päeva järjest kirja võidu, kui Portugalis toimuva turniiri käigus alistati Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks valmistuv Rumeenia skooriga 87:55.

Eesti võitis juba avapoolaja kindlalt 43:22 ning suurendas pausilt tulles vahet veelgi, kui vormistas viimaks 32-punktilise võidu. Seejuures pääsesid väljakule kõik 12 Portugali kaasa sõitnud meest (ka 20-aastane Kregor Hermet).

Võitjate parimatena viskasid nii Janari Jõesaar kui ka Kristjan Kitsing mõlemad 12 punkti.

Eile alistas Eesti numbritega 74:60 Portugali, kui meie resultatiivseimana viskas Kristjan Kitsing 12 punkti.

Tiit Soku juhendatav Eesti koondis sõitis Portugali 12 mehega: Sten Sokk, Rait-Riivo Laane, Jaan Puidet, Martin Paasoja, Janari Jõesaar, Erik Keedus, Kristjan Kangur, Kristjan Kitsing, Reinar Hallik, Janar Talts, Kregor Hermet ja Timo Eichfuss.

Tagaliinimeestest jäävad eemale endiselt vigastustest taastuvad Tanel Kurbas ja Rain Veideman. Teisipäeval selgunud informatsiooni kohaselt ei saa ka Gregor Arbet sel suvel koondist aidata. Sten Olmre alustas teenistust kaitseväes, samuti pole traumadest jagu saanud Siim-Sander Vene ja Toomas Raadik, kes tegelevad aktiivselt taastumisega.

Augusti alguses alustab koondis 2019. aasta maailmameistrivõistluste valikmänge, kus rinda tuleb pista Kosovo ja Makedooniaga.

Järgmise kontrollkohtumise peab Eesti 24. juulil, kui Kalevi spordihallis võõrustatakse Rootsi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles