Selgus kolmanda asetusega Kontaveidi vastane Gstaadi turniiri avaringis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Yan Lerval/SIPA/Yan Lerval/SIPA/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 38.) kohtub Gstaadi tenniseturniiri avaringis kvalifikatsiooni kaudu põhitabelisse jõudnud itaallanna Martina Trevisaniga (WTA 167.). Avaringi mängudega alustatakse juba homme, kuid Kontaveidi kohtumine peetakse arvatavasti teisipäeval.

23-aastane Trevisan alistas otsustavas matšis 6:2, 6:2 pääsu eest põhiturniirile Venezuela 24-aastase sportlase Andrea Gamizi (WTA 307.). Kontaveit ja Trevisan varem omavahel kohtunud pole.

Maailma edetabelis praegu 38. kohal olev ning homme avaldatavas uues tabelis eeldatavasti järjekordselt karjääri parimale ehk 32. kohale kerkiv Kontaveit sai 226 750 dollari suuruse auhinnafondiga turniiriks kolmanda asetuse. Esimene asetus on prantslannal Caroline Garcial (WTA 22.) ja teine asetus hollandlannal Kiki Bertensil (WTA 24.).

Kui Kontaveit peaks avaringis võitma, ootab teda teises ringis kas vabapääsmega põhiturniirile pääsenud šveitslanna Rebeka Masarova (WTA 284.) või veel üks kvalifikatsiooniturniirilt edasijõudja, venelanna Anna Kalinskaja (WTA 153.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles