Vollekoondis läheb Belgiasse paremaid mälestusi looma

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult Oliver Venno, Ardo Kreek ja Martti Juhkami Kortrijkis Belgia vastu 2012. aastal. Sama vastasega kohtutakse samas kohas pühapäeval.
Vasakult Oliver Venno, Ardo Kreek ja Martti Juhkami Kortrijkis Belgia vastu 2012. aastal. Sama vastasega kohtutakse samas kohas pühapäeval. Foto: cev.lu

VÕRKPALL. Eesti rahvusmeeskond jätkab oma suve Belgias Kortrijkis, kus mängitakse maailmameistrivõistluste finaalturniiri viimase pileti peale Hispaania, Valgevene, Saksamaa, Slovakkia ja Belgiaga. Koondise liider Kert Toobal ütleb, et Eesti jaoks halbade mälestustega linna – 2012. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarjas saadi seal kolm kaotust – minnakse uusi ja paremaid looma.

Pärast Maailmaliiga kolmanda tugevusgrupi võitmist oli meestel väike puhkus ja siis koguneti laagrisse Rakveres.

2012. aastal jäid eestlased samas linnas EM-valiksarjas alla Hollandile, Iisraelile ja Belgiale. Sellest seltskonnast on praeguses koondises Toobal ise, Ardo Kreek ja Oliver Venno. Toobal ütleb, et too turniir kuklas ei kummita. «Pea kõik on uued mehed, see on uus turniir ja oleks imelik, kui me sellele vanale turniirile mõtleksime. Oleme teistsugune meeskond ja tulevad uued mälestused,» kommenteeris võrkpallur ajalugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles