Alupere: tahe ja usk on tagasi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Alupere (vasakul) ja Kaspar Sula.
Kaarel Alupere (vasakul) ja Kaspar Sula. Foto: Canoe Europe

Eesti aerutajad osalesid nädalavahetusel esimestel tiitlivõistlustel olümpiavõitjast peatreeneri Imre Pulai juhendamisel. Kuigi kõrgete kohtadega eestlased uhkustada ei saa, saadi EMilt oluline signaal – liigutakse õiges suunas. «Imre on andnud mulle vajalikku enesekindlust. Tahe ja usk on tagasi,» kommenteeris Kaarel Alupere koostööd.

Bulgaarias Plovdivis toimunud EMil oli stardis kokku neli Eesti sportlast. Naiste ühesüstal võistelnud Nina Riosa piirdus 500 meetri distantsil eelsõiduga. Meeste ühekanuu 1000 meetris jäi Joosep Karlsoni laeks vahesõidu seitsmes koht, 5000 meetris oli ta 14 võistleja hulgas kümnes. Kahesüstal olid Kaarel Alupere ja Kaspar Sula 500 meetris 12., teenides B-finaalis kolmanda koha.

«Sel aastal on 500 meetrit väga-väga kõrgetasemeline. Me ei saanud küll nii kõrget kohta, kui lootsime, aga viimane sõit andis meile palju enesekindlust ja taastas usu iseendasse. Silmades süttis jälle leek,» võttis Sula võistluse kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles