Hamilton on meeltesegaduses: armastan võidusõitu, aga kuue kuu pärast…

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton võitis Suurbritannia GP.
Lewis Hamilton võitis Suurbritannia GP. Foto: Pixathlon / HZ/SIPA/Pixathlon / HZ/SIPA

Lewis Hamiltoni tulevik vormel 1 on praegu kuum teema. Ta on selgelt vihjanud, et tänavune hooaeg võib talle jääda viimaseks, kuid samal ajal tõdenud, et tõenäoliselt see nii ei ole.

 Juba mitmes intervjuus on Hamilton rääkinud, et tema vormel 1 karjäär võib selle hooaja järel lõppeda. Seda juttu rääkis ta ka pärast Suurbritannia GP-d. «See tunne, mis on mul autos kihutades, pole kunagi muutunud. Mis puudutab aga lepinguid ja asju, ma ei oska öelda, mis juhtub kuue kuu pärast,» vahendab Reuters Hamiltoni sõnu.

Hamiltoni ja Mercedese leping kehtib veel poolteist aastat. Mõnede spekulatsioonide kohaselt võiks Hamilton karjääri lõpetada hoopis Ferraris. «Tean, et armastan võidusõitu. Tõesti tunnen, et olen parem kui kunagi varem. Praegu ma armastan võidusõitu, aga kuue kuu pärast ma võib-olla… see on väga ebatõenäoline, et mulle ei meeldi enam võidu sõita. Ma teen kogu aeg hulle asju,» pööras Hamilton poole jutu pealt mõtte ümber.

«Isegi kui võidaksin tänavuse hooaja, ei tähendaks see, et riputaksin kohe kindad varna. Ma tahan kogu aeg rohkem võita,» jätkas Hamilton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles