Alaveri jätkamine peatreenerina sõltub FISi otsusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver
Mati Alaver Foto: Raigo Pajula

Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver avaldas Vikerraadiole antud intervjuus, et tema jätkamine sellel ametil sõltub otseselt Rahvusvahelise Suusaliidu (FIS) kolleegiumi otsusest Andrus Veerpalu suhtes.

«Minu peatreeneriametist loobumine ei tulnud tänasel juhatuse koosolekul jutuks. Samamoodi nagu juhatus sidus oma jätkamise FISi otsusega, samamoodi seon ka mina oma jätkamise FISi otsusega. See sõltub otseselt sellest,» avaldas Alaver, kelle sõnul pole tal Venemaa suusakoondise esindajatega viimasel nädalal mingeid läbirääkimisi toimunud.

Küsimusele, millega on Veerpalu viimastel päevadel tegelenud, vastas Alaver:  «Eks olukord on keeruline. Andrus tegeleb majapidamistöödega ja lastega ning suhtleb sõpradega, kes praegu tal ikka külas käivad.»

 Alaveri sõnul on kokku pandud ka töörühm, kes hakkab Veerpalu dopinguküsimusega tegelema. Tema sõnul on teadusrühma ettepanek rahus töötada ning alles siis avalikkuse ette tulla, kui seisukohad on valmis formuleeritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles