Saaremaa võrkpallimeeskond tugevdas ridu kahe leegionäriga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomaš Halanda Slovakkia koondise särgis.
Tomaš Halanda Slovakkia koondise särgis. Foto: Erakogu

Tuleval hooajal Eestis kõige kõrgemal tasemel mängima hakkav Saaremaa võrkpallimeeskond palkas enda ridadesse kaks leegionäri, kui värbas kaks slovakki – Matej Hukeli ja Tomaš Halanda.

«Temporündajate osakonda oleme palganud 28-aastase Matej Hukeli (209 cm). Tegu on pika ja kogenud mängumehega, kellelt loodame eriti tõhusat abi blokis. Hukel on senise karjääri jooksul mänginud lisaks Slovakkia liigale ka Austria meistriliigas ning kuulunud ka Slovakkia rahvuskoondisesse,» räägib Saaremaa meeskonna mänedžer Hannes Sepp.

«Teise Slovakia mehe näol on tegemist väga hea hüppe ja terava rünnakuga nurgaründaja Tomaš Halandaga (195 cm, 25-aastane). Halanda on oma karjääri jooksul mänginud lisaks Slovakkia liigale veel Saksamaa ja Tšehhi kõrgliigas. Hetkel on Halanda Slovakkia koondisega Belgias MM-valiksarja mängudel, kus laupäeval astub vastu Eesti koondisele,» sõnab Sepp.

Klubi otsib veel täiendust nurgaründajate ja temporündajate osakonda, et augusti alguses alustada hooajaks valmistumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles