Kontaveit: mul pole vahet, kelle vastu mängin

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS

Eesti tennise esinumber Anett Kontaveit (WTA 32.) jõudis eile Šveitsis Gstaadi saviliivaväljaturniiril teise ringi, kus ta kohtub täna 18-aastase venelanna Anna Kalinskajaga (WTA 150.).

«See oli pärast väikest pausi minu esimene mäng liivaväljakul ning mul on hea meel, et suutsin selle võita,» sõnas 21-aastane eestlanna pärast võidukat matši, kus ta alistas kindlalt 6:1, 6:3 itaallanna Martina Trevisani (WTA 154.).

«Sellel tasemel pole kunagi kergeid matše ning tuleb mängida kõigiga, mistõttu pole mul vahet, kelle vastu mängin,» tunnistas Kontaveit. «Püüdsin mängida agressiivselt ning kohtumist dikteerida. Kuna võitsin, siis sain sellega hakkama,» lisas ta.

Gstaadi turniiril kolmandat asetust omav Kontaveit püüab täna pääsu veerandfinaali, kui läheb teises ringis vastamisi 18-aastase venelanna Anna Kalinskajaga (WTA 150.), kes sai avaringis 7:5, 6:7 (9), 7:5 jagu 17-aastasest šveitslannast Rebeka Masarovast (WTA 468.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles