Lukakust ilma jäänud Chelsea soetab ründaja Madridi Realist

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alvaro Morata.
Alvaro Morata. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Premier League’i jalgpalliklubi Londoni Chelsea on lähedal ründaja Alvaro Morata soetamisele. Sky andmetel on Chelsea valmis hispaanlase eest välja käima 80 miljonit eurot – säärase summa eest on Real nõus oma mängijast loobuma.

Romelu Lukaku tagasitoomist kaalunud, kuid võidujooksus Manchester Unitedile alla jäänud Chelsea radaril on lisaks Moratale ka Dortmundi Borussia staar Pierre-Emerick Aubameyang, Torino väravamasin Andrea Belotti ja Manchester City pallivõlur Sergio Agüero.

Dortmund ja City on öelnud, et nende mängumehed ei ole Chelseale saadavad ning kuulujutud viivad Belottit rahasüsti saanud AC Milanisse. Seega ei jää Londoni sinisel meeskonnal muud üle, kui suured summad Morata eest välja käia.

Äsja klubiga lepingupikenduse sõlminud peatreener Antonio Conte näeb Moratas asendajat Diego Costale, kes suure tõenäosusega Madridi Atleticosse naaseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles