Kontaveit järgmisest vastasest: varasemad omavahelised kohtumised ei loe midagi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Šveitsis Gstaadi saviliivaväljakutel osalev Eesti esireket Anett Kontaveit pääses võiduga Anna Kalinskaja üle veerandfinaali. Päevakangelase sõnul oli tegemist äärmiselt keerulise matšiga.

«Mulle tundus, et ma sain väga hästi minema, aga siis pääses ta mängu rohkem sisse ja edasi oli kõik juba väga tasavägine,» rääkis eestlanna mängujärgselt. «Sain kolmanda seti algul ta murtud, aga mängisin nii-ja-naa servigeimi, millega selle kaotasin. Edasi oli see lihtsalt oma pallingu hoidmise küsimus.»

Kontaveit hoidis kohtumise otsustavatel hetkedel külm närvi. «Mängisin viimases geimis tema murdmiseks väga hästi. Olen väga õnnelik, et veerandfinaali jõudsin, sest see oli tõeliselt keeruline kohtumine.»

Veerandfinaalis läheb Kontaveit vastamisi sakslanna Carina Witthoeftiga (WTA 66.) «Olen Witthoeftiga varem kohtunud, aga tingimused on siin teised ja tegu on uue mänguga,» ei usu Kontaveit, et tema kaks varasemat võitu, sealjuures tänavu 6:3, 6:1 lõppenud veerandfinaalmatš eestlanna jaoks võidukal ’s-Hertogenboschi muruturniiril, suurt loevad. «Varasemad tulemused mulle suurt ei loe. Ma võtan mänge ühekaupa – kes ka vastu tuleb, sellele annan lahingu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles