Itaalia klubi kesine pakkumine Leicesterit mõtlema ei pannud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez.
Riyad Mahrez. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images

Leicester City peatreener Craig Shakespeare kinnitas, et mullu Itaalia kõrgliigas teisel positsioonil lõpetanud AS Roma tegi nende staarmängija Riyad Mahrezi eest pakkumise, mille klubi mõtlemata tagasi lükkas.

Liverpooli siirdunud Mohamed Salah’st jäänud tühimikku täita sooviv Roma peab Leicesteri pallivõluri eest välja käima vähemalt 50 miljonit naelsterlingut, sest just selline hinnalipik alžeerlase külge on riputatud.

«Lükkasime pakkumise viisakalt tagasi, sest see oli lihtsalt madal,» vahendab BBC inglasest lootsi sõnu. «Ma ei ole pakutud summaga kursis ja ei taha end sellesse ka segada.»

26-aastane paremäär oli üle-eelmisel hooajal Leicesterile tiitlivõidu toonud meeskonnas oluline pusletükk, kuid möödunud aastal tema sära veidi taandus, lüües kõikide sarjade peale kokku «vaid» kümme väravat (48 mänguga).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles