Tipphetked: kümnekesi lõpetanud Flora pääses napilt Tammeka käest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel alistas Tallinna Flora põnevas mängus 3:2 Tartu Tammeka. 

Flora alustas mängu kindlamalt ning kohtumise 70. minutiks näis kõik juba tehtud olevat. Mihkel Ainsalu 29., Rauno Sappineni 63. ning Rauno Alliku 70. minuti väravatest juhiti mängu 3:0. Sealjuures löödi kõik kolm väravat kümnekesi mängides, sest Brent Lepistu teenis juba 24. minutil punase kaardi.

Tammeka aga jätkas võitlust ning 80. minutiks suudeti tänu Tristan Koskori tabamusele kaotusseis 1:3 peale vähendada. Koskor oli täpne ka kohtumise normaalaja eelviimasel minutil, ent rohkemaks täna Tammekal jõudu ei jätkunud ning tabelisse tuli nende poolt vaadatuna kirjutada 2:3 kaotus.

Flora jätkab meistriliiga liidrina, olles pärast 20. mänguvooru 52 punkti peal. Tammeka on 18 punktiga seitsmes.

ENNE MÄNGU:

Viimases Premium liiga kohtumises võõrustasid tartlased koduväljakul valitsevat meistrit FCI Tallinnat, kui kaotati 1:4. Seni on Premium liigas kogutud 19 mänguga 18 punkti ning turniiritabelis ollakse seitsmendal kohal.

Tallinna FC Flora pidas FC Levadiaga viimases voorus maha tõelise põnevuskohtumise. Kui mängu neljandal minutil mindi Zakaria Beglarišvili väravast 1:0 juhtima, siis 43. minutil leiti ennast 1:3 kaotusseisust. Siiski olid Madis Vihmanni ja Rauno Sappineni väravad need, mis aitasid Flora 3:3 viigini ja tabelisse viigipunkti kirjutada.

Mida räägivad treenerid?

Kaido Koppel, Tammeka: Flora vastu on käesoleval hooajal punktid võtmata. Plaan on selle koha pealt vigade parandus teha. Tule staadionile, ela kaasa ja aita meeskond võidule!

Arno Pijpers, Flora: Viimane võõrsilmäng Tammekaga oli meie jaoks raske ning mängupilt ei olnud see mida ootasime. Peale Kamsi on meil kõik mängijad terved. Me peame olema täielikult keskendunud, et saavutada hea tulemus.

Mida arvavad mängijad?

Karl Johan Pechter, Tammeka: Flora vastu peame näitama oma võimete maksimumi nii rünnakul kui kaitses. Teame, et oleme suutelised hea mängu korral Florat võitma. Tahame näidata meeskonna tõelist sisu ja lõpetada õhtu Tamme staadionil kolme punktiga.

Brent Lepistu, Flora: Oleme juba 2 mängu ilma võiduta olnud, Tammeka on hea vastane kuid läheme Tartusse kolme punkti järele, maksku mis maksab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles