Keerulistes oludes võidutsenud Kontaveit: mängisin otsustavaid punkte tublisti

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/imago/Insidefoto

Šveitsis Gstaadi saviliivaväljakuturniiril nelja parema hulka jõudnud Anett Kontaveit tunnistas pärast veerandfinaali, et keeruliste ilmaolude tõttu tema mäng veidi kannatas, kuid üldplaanis sujus kõik plaanipäraselt.

Eesti esireket sai eile toimunud veerandfinaalis tulemusega 6:2, 6:4 jagu sakslannast Carina Witthöftist (WTA 66.). Tugeva vihmasaju tõttu lükkus matši algusaeg 80 minutit edasi, kuid Kontaveiti see rütmist välja ei löönud.

«Mängutingimusi arvestades (väljak oli tavapärsest pehmem – toim.) õnnestus mul teha korralik mäng – üritasin keskenduda vaid oma mängule,» rääkis eestlanna mängujärgselt. «Meeldiv on taas mängida poolfinaalis. Viimasel ajal on mu tulemused olnud head ja see tõstab kindlasti minu enesekindlust. Tunnen end väljakul hästi.»

Kontaveidi sõnul hoidis ta võtmemomentidel külma pead. «Mulle tundus, et mängisin otsustavaid punkte tublisti. Mul õnnestus need pöörata enda kasuks ja see sai täna (eile – toim.) määravaks. Raske töö on end lõpuks ära tasumas. Olen käimasoleva aasta üle ülimalt rahul,» ütles ta.

Täna läheb Kontaveit poolfinaalis vastamisi tšehhitari Tereza Martincovaga (WTA 140.). Kohtumine algab Eesti aja järgi umbes kella kahe paiku. Postimees toob eestlanna kõik mängud tekstipõhise LIVE-ülekande vahendusel lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles