Vägev: Anett Kontaveit jõudis karjääris kolmandat korda WTA turniiri finaali (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti esireket Anett Kontaveit jõudis Šveitsis Gstaadis saviliivaväljakuturniiril karjääri kolmandasse WTA finaali, kui alistas poolfinaalis Tšehhi tennisisti Tereza Martincova 6:4, 6:1.   

Pühapäeval kell 12.30 toimuvas finaalis on Kontaveidi vastaseks hollandlanna Kiki Bertens (WTA 35.), kes sai kõigest 38-minutilise mängu järel loobumisvõidu Sara Sorribes Tormolt.

«Olen väga õnnelik ja ootan finaali põnevusega,» rääkis Kontaveit pärast matši. «Kogu raske töö hakkab end ära tasuma. Tunnen end enesekindlalt ning olen kõigeks valmis. Võrreldes eilsega oli ilm ilus ning oli väga tore mängida.»

Homsest finaalist võib eestlanna sõnul oodata rasket matši. «Ta on väga hästi mänginud ning on kindlasti väga enesekindel.»

Konteveit - Martincova statistika:

Foto: Ekraanitõmmis

ENNE MÄNGU:

Kontaveit alistas eile äärmiselt keerulistes ilmaoludes peetud mängus sakslanna Carina Witthöfti (WTA 66.) 6:2, 6:4. Martincova alistas pea kahe tunni pikkuseks veninud veerandfinaalmängus sakslanna Antonia Lottneri (WTA 157) 3:6, 6:1, 7:5.

Tšehhitari näol on Kontaveidi jaoks tundmatu vastasega, sest väljakul ei ole nad mitte kunagi varem vastamisi läinud.

«Tal on olnud tõeliselt hea nädal – seega eelseisev matš saab olema äärmiselt raske,» arvas Kontaveit. «Ta on alistanud mõned head mängijad ning pakatab enesekindlusest. Ma üritan mängida lihtsalt oma mängu ja võidelda iga punkti nimel.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles