Postimees Kortrijkis: vollekoondise abitreener tänas belglasi väärt kingituse eest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondise füüsilise ettevalmistuse treener Mirko Fasini kiitis belglasi, kes on Eesti mängud Kortrijkis toimuval MM-valikturniiril asetanud ajakavasse pea ideaalsel moel.

Kuna pikal turniiril minnakse hea meelega mõnusasse rutiini, oskavad Eesti treenerid rõõmustada selle üle, et meie koondis peab Kortrijkis viiest mängust koguni neli õhtul, päeva viimase kohtumisena. Vaid Slovakkiaga kohtutakse täna kohaliku aja järgi kell 17.30 (Eesti aja järgi kell 18.30).

«Nii on kõik loogiline – mängid, siis lähed sööma ja magama ehk saad kõik mõtted peast välja visata. Uue päeva alguseks hommikusöök, siis kerge trenn, lõuna, video vaatamine, puhkus, väike eine ja siis juba paar tundi, et mänguks valmistuda. Meeste päevadesse ei jää tobedat tühja aega,» selgitas Fasini. «Kella kolmesed mängud oleksid kohutavad – pärast mängu sõidad tagasi hotelli, aga õhtusöögiks on liiga vara, seejärel magamaminekuks samuti...»

Tänase mängu puhul pidi Eesti oma tavapärast päevakava varasemaks nihutama vaid tunni võrra, sest just nii palju varem algas hommikune treening. Kui kõik läheb soovitult ja seni kolmest mängust ühe võidu võtnud slovakid õnnestub paika panna, saab Eesti hakata rahulikult valmistuma homseks otsustavaks heitluseks Belgiaga. Seejuures peavad belglased täna loodetavasti kõvasti rassima Saksamaa vastu ja pääsevad puhkama eestlastest paar tundi hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles