Video: see moment Vardy vastu tõi Klavanile ohtralt kiitust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HEA KOOSTÖÖ: Eesti koondise kapten Ragnar Klavan (vasakul) koos Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopiga.
HEA KOOSTÖÖ: Eesti koondise kapten Ragnar Klavan (vasakul) koos Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopiga. Foto: Frank Augstein/AP/Scanpix

Ragnar Klavan aitas täna nelja Inglismaa kõrgliigaklubi osalusel peetud Premier League Asia Trophy turniiri finaalis koduklubi 2:1 võidule Leicester City üle. Terve teise poolaja mänginud Klavan jättis jalgpalliekspertidele hea mulje ning sai positiivse hinnangu.

Klavani poolelt oli mängu silmapaistvam hetk, kui ta suutis väravavahiga silmitsi seisnud Jamie Vardylt osavalt palli ära võtta. Ka ülejäänud platsil viibimise aja paistis eestlane silma positiivselt ning teenis seetõttu nii Liverpool Echolt kui portaalilt rousingthekop.com hindeks 7.

«Suutis suluseisulõksust pääsenud Vardylt väga hästi palli ära võtta. Lisaks tegi veel mõned head täklingud. Jagas terve poolaja jooksul korralikke sööte,» võttis Echo Klavani matši kokku. Ka rousingthekop.com tõi esmalt välja mängusituatsiooni Vardyga ning lisas seejärel: «Kattis poolaja jooksul terve väljaku ära ning suutis 45 minutit Leicesteri kuival hoida.»

Klavani suurepärast kaitsetööd näeb videost alates 1.38 pealt:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles