Robert Täht videointervjuus: Eestis saanuks belglastele karukoopa teha (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti parimana Belgia vastu 20 punkti toonud Robert Täht sõnas pärast kohtumist, et ei taha taga nutta seda, et otsustavat turniiri Tallinnas ei peetud, kuid lisakäigu andnuks see eestlastele kindlasti.

Täht võrdles kaotust 2015. aastal Serbiale allajäämisega. «Paneksin need kõrvuti. Oli väga valus, oli. Mängid ju kokku kümme mängu, et MM-piletit saada, võidad esimese geimi, tunned, et kõik on juba väga lähedal... ja siis läheb ikkagi ära,» ohkas ta.

Sellele, mis võinuks saada sis, kui turniir toimunuks Kortrijki asemel Tallinnas, ei taha Täht mõelda. «Me ei saa seda kunagi teada, sest samasugust Eestit ja samasugust Belgiat ei saa enam iialgi näha. Aga usun, et kodupublik annab lisakäike. Meil oli täna ka toetust, fänne oli kuulda, aga Eestis oleks saanud karukoopa teha, mis oleks belglaste elu väga ebamugavaks teinud. Aga ma ei saa ju kindlasti öelda, et küll me siis oleksime belglastele kotti pannud.»

Homme hilisõhtuks Eestisse naasev koondis saab nüüd kümmekond päeva koduste seltsis veeta ja hinge tõmmata, siis on selleks suveks puhkusega kõik. «Järgmisel teisipäeval alustame jälle. Läheb sama trall edasi,» ohkas Täht naljaga pooleks. «EM-finaalturniir on muidugi hoopis teine stoori. Jama on aga selles, et siis pole enam väga midagi oodata, siis tuleb klubihooaeg!»

Vaata videost, mida Täht kogu turniiri kohta veel rääkis!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles