Phelpsi võiduujumine mõrtsukhaiga suutis fännid marru ajada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps pärast 100 meetri liblikaujumise finaali.
Michael Phelps pärast 100 meetri liblikaujumise finaali. Foto: SCANPIX

Maailma ajaloo parim ujuja Michael Phelps võitis karjääri jooksul olümpiamängudelt kokku 28 medalit. Möödunud nädalavahetusel ootasid fännid pikisilmi imeujuja uut väljakutset – Phelps pidi võidu ujuma mõrtsukhaiga. Tegelikkuses oli tegu aga Discovery Channeli osava reklaamiga, sest ameeriklane ujus võidu hoopis mõrtsukhai hologrammiga. 

Võiduujumise hologrammiga Phelps igatahes kaotas. 100 meetri distantsi läbis ameeriklane ajaga 38,1,hai ajaks märgiti 36,1. Fännidele jättis suurejooneliselt välja reklaamitud vastasseis mageda mulje ning sellest anti sotsiaalmeedias ka valjusti teada.

ABC News saates «Good Morning America» tunnistas Phelps, et tema ja hai ei ujunud julgeoleku kaalutlustel samal ajal kõrvuti. «Tuli lähtuda turvalisusreeglitest. Ujusin ajal, mil haisid läheduses ei olnud ja mind turvas teekonnal 12–14 sukeldujat,» teatas ujumisstaar.

Siin on mõned väljavõtted vihaste fännide Twitterist:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles