M-Spordi boss avaldas, milles peitub Soome ralli võlu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Spordi tiimiboss Malcolm Wilson.
M-Spordi tiimiboss Malcolm Wilson. Foto: @World/M-Sport

Sel nädalavahetusel toimub autoralli MM-sarja üheksas etapp ehk Soome ralli. Eesti parima rallisõitja Ott Tänaku ja ühtlasi M-Spordi meeskonna boss Malcolm Wilson rääkis tiimi pressiteenistuse vahendusel oma mõtetest seoses kogu rallikalendri ühe menukaima ralliga.

«See on ralli, mida ootavad kõik – nii meeskonnad, sõitjad kui ka fännid – ning pole keeruline mõista, miks. Kiirused ja hüpped on uskumatud ning olen veendunud, et uute autode osalusel näeme tänavu väga vaatemängulist võistlust. Aastate jooksul on meie meeskonnal Soomes hästi läinud ning kogu tiim on näinud vaeva, et ka tänavu saadaks meid edu,» tunnistas Wilson.

«Kahju, et meie testiaeg jäi loodetust lühemaks (neljakordne maailmameister Sebastien Ogier sõitis testil vastu puud – toim), ent nii Ott (Tänak) kui ka Sebastien leidsid neil omapärastel teedel testimise käigus hea tunde. Usun, et kõik meie neli pilooti suudavad näidata häid tulemusi ning töötame selle nimel, et kogu meeskond oleks võimalusel valmis sõitjatele vajalikku tuge pakkuma,» lisas britt.

«Ootan väga tihedat võidukihutamist, kuna just kõnealune asjaolu muudab selle spordiala niivõrd põnevaks. Lähme igal juhul võitlema kõige kõrgemate kohtade eest,» sõnas 61-aastane Wilson.

Autoralli MM-sarja üldseis enne Soome rallit:

  1. Sebastien Ogier 160 punkti
  2. Thierry Neuville 149
  3. Jari-Matti Latvala 112
  4. Ott Tänak 108
  5. Dani Sordo 82
  6. Elfyn Evans 57
  7. Hayden Paddon 51
  8. Craig Breen 43

Võistkondlik arvestus enne Soome rallit:

  1. M-Sport 259
  2. Hyundai 237
  3. Toyota 153
  4. Citroen 117
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles