Liverpooli huviorbiiti kuuluvat kaitsjat ei kaasatud meeskonna laagrisse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virgil van Dijk (vasakul) tänavu jaanuaris kohtumises Liverpooli vastu.
Virgil van Dijk (vasakul) tänavu jaanuaris kohtumises Liverpooli vastu. Foto: imago sportfotodienst/imago/BPI/Scanpix

Southamptoni jalgpalliklubi kaptenist keskkaitsja Virgil van Dijki ei kaasatud sel nädalal Prantsusmaal toimuvasse treeninglaagrisse, kirjutab BBC.

26-aastast Hollandi koondislast on juba mõnda aega tugevalt seostatud Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpooliga. Samas loobusid Punased juunikuu alguses van Dijki jahtimisest, kuna Southamptoni mängijaga peeti läbirääkimisi tema praeguse leivaisa selja taga, ehkki kirjeldatud tegevus on keelatud. Lisaks pole Southampton nõus oma kaptenist loobuma.

Seejuures tõdes meeskonna peatreener Mauricio Pellegrino eelmisel nädalal, et hollandlane treenib ülejäänud meeskonnast eraldi, kuna pole treeninguteks «100 protsenti vaimselt valmis». Samas on 25-aastane keskkaitsja ise teatanud, et soovib just Liverpooliga käed lüüa.

Möödunud hooajal pääses van Dijk kõikide sarjade peale kokku Southamptoni särgis väljakule 30 kohtumises, kuid viimase ametliku matši pidas ta jaanuarikuus, kui Leicester City vastu õnnetult vigastada sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles