Randmevigastusest paranenud Veideman: tundus, et kõik liigutused olid aegluubis

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Kalevi spordihallis toimunud kohtumises Rootsi vastu.
Rain Veideman Kalevi spordihallis toimunud kohtumises Rootsi vastu. Foto: Mihkel Maripuu

«Käsi on otsas, ikka teeb valu natuke,» sõnas pärast randmevigastust esimest korda platsile saanud Eesti meeste korvpallikoondise liige Rain Veideman, kes pani pärast 77:72 võiduga lõppenud mängu Rootsi vastu kohe käele jääkoti ümber.

«Saab hakkama, aga asi pole loomulikult õige.»

25-aastane Veideman sai vigastada lõppenud hooaja lõpus, mistõttu pidi ta käima maikuus randmelõikusel. Kui esialgu prognoositi, et Veidemani taastumine vältab mõne nädala jagu, siis tegelikult võttis paranemine aega rohkem, kuna valu randmes polnud kadunud. Koondise treeningutega sai korvpallur liituda alles eelmisel nädalal. Eesti võidumängus Rootsiga vahetati Veideman platsile esimese veerandaja keskel. 24 mänguminutiga tõi mees kümme punkti ja kuus resultatiivset söötu.

«Mängida oli ikka vähe teistmoodi. Natuke naljakas oli, endale tundus, et kõik liigutused olid aegluubis. Jooksuvorm on piisavalt hea ning sellega vähemalt loodan, et kompenseerib. Ise lootsin muidugi varem platsile saada, aga mis teha, ei saanud. Lõpuks oli juba tiptop,»  sõnas ta.

Eesti alistas kodusaalis Rootsi 77:72, kuigi teise veerandaja keskel oldi taga suisa 19 punktiga. «Eks need mängud olegi sellised, et tuleb eksperimenteerida,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles