Kristjan Ilvese «vägev kogemus»: tekkis selline tunne, et ei saagi enam õhust alla (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Nordic Focus

Eesti parim kahevõistleja Kristjan Ilves naasis äsja Saksamaalt Oberhofis toimunud laagrist ning jagas oma blogis omapärast seika, mis esimest korda Oberhofi mägedel hüpanud 21-aastase sportlasega juhtus.

«Nimelt läksin tegema laagri esimest hüpet suurele HS 140 mäele ja võtsin teadmatusest natuke palju hoogu, lisaks sellele oli tekkinud mäel ka vastutuul. Igatahes nii kui ma äratõuke tegin, sain aru, et ma olen liiga kõrgel õhus ja ainuke mõte oli see, et kui ma tahan ühes tükis alla jõuda, siis tuleb tavapärasest ette liikumisest hoopis tõmmata ennast võimalikult tagasi ja pidurdada hoogu,» rääkis Ilves.

«Kõige hullem oli see, et tuul surus nii palju vastu ja tekkis juba selline tunne, et ei saagi enam õhust alla. Lõpuks, kui suusad maad puudutasid, oli tunne nagu oleks kuskilt kolmandalt korruselt alla hüpanud. Vaatamata sellele oli see ääretult vinge kogemus ja pärast hüpet oli jalas veel mitu minutit kerge värin sees. Ma arvan, et sellised hüpped teevadki sellest alast selle, miks see nii väga mulle meeldib,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles