Taas kodupubliku ees võistelnud Kanepi: teleülekanne pani jalad värisema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheaastase vahe järel kodupubliku ees võistelnud endine Eesti esireket Kaia Kanepi sõnas pärast avaringis saadud võitu, et Pärnus võistlemine võttis jala värisema. 

«Ma olin alguses väga närvis, jalad olid hästi rasked ja värin oli sees juba mitu päeva enne võistlust,» rääkis Kanepi mängujärgses intervjuus. «Pole kodus tükk aega mänginud ning kui sain teada, et teleülekanne tehakse, olin veel rohkem närvis.»

Avaringis 19-aastase poolatari Aleksandra Buczynskaga (WTA 1171.) 6:2, 6:1 alistanud Kanepi turniirivõidu üle spekuleerida ei tahtnud. «Võtame mäng korraga,» ütles ta.

Lisaks kiitis 32-aastane Eesti tennisist kaasmaalast Anett Kontaveiti, kes on tegemas karjääri edukaimat hooaega. «Kui mul on õnnestunud, siis olen ta mänge näinud. Anett on väga tubli.»

Augusti alguses võtab Kanepi osa Londonis kõvakattega väljakul peetavast turniirist ning seejärel asub jahtima kohta US Openi põhiturniiril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles