Järelvaadatav: Kanepi edenes kindlalt järgmisesse ringi (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merko Estonian Openi nimelise ITFi tenniseturniiri naisüksikmängu teises ringis alistas 32-aastane Kaia Kanepi (WTA 446.) endast kümme aastat noorema sakslanna Nora Niedmersi (WTA 1107.) 6:2, 6:2.

Kanepi tegutses kindlamalt just geimi otsustavatel hetkedel ning tema tugevad servid tekitasid sakslannale probleeme. Mõlemas setis murdis eestlanna kaks vastase servigeimi.

Homme toimuvas veerandfinaalis läheb Kanepi vastamisi Varvara Kuznetsova (WTA 1006.) - Maria Solnyshkina (WTA -) vahelise matši võitjaga.

Enne mängu:

Kanepi sai avaringis jagu 19-aastasest poolatarist Aleksandra Buczynskast 6:2, 6:1, kuid nentis pärast kohtumist, et üle pika aja kodupubliku ees võistlemine võttis jala värisema.

«Ma olin alguses väga närvis, jalad olid hästi rasked ja värin oli sees juba mitu päeva enne võistlust. Pole kodus tükk aega mänginud ning kui sain teada, et teleülekanne tehakse, olin veel rohkem närvis,» rääkis Kanepi.

22-aastane Niedmers läheb teist ringi vastamisi eestlannaga, sest avaringis sai ta 6:3, 6:0 jagu Maileen Nuudist. Kanepi ja Niedmers ei ole tenniseväljakul mitte kunagi kohtunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles