Kastanid tulest välja toonud Teever: iga kord maadleme nendega seal Sillamäel

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever (number 18)
Ingemar Teever (number 18) Foto: Eero Vabamaegi/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna Levadia alistas Evald Tipneri karikavõistluste 1/32-finaalis lisaaja järel teise meistriliiga meeskonna Sillamäe Kalevi 2:1. Otsustava tabamuse lõi pingilt sekkunud ründaja Ingemar Teever. 

Teever tõestas fakti, et kogenud ründaja on ikka õigel ajal õiges kohas. «Äärelt tuli hea karistuslöök ette posti – liikusin sinna – õnnestus lati alla ära lükata,» rääkis 106. minutil väljakule jooksnud ja kolm minutit hiljem skoorinud Teever.

Levadia kohtus Sillamäega meistriliiga raames samal staadionil kuu aega tagasi ning siis mängiti 1:1 viiki. «Oleme seda varemgi arutanud, et tegemist on ebameeldiva vastasega. Koht (Sillamäe – K.I.) ja väljak ei sobi meile – iga kord maadleme nendega,» kommenteeris ründaja meeskonna kahvatuid esitusi Ida-Virumaal ning lisas, et õnneks täna tuli võit.

34-aastane endine koondislane on Levadiaga taasliitumise järel kuulunud vaid ühes kohtumises meeskonna algkoosseisu, kuid vähese mänguaja üle Teever ei kurda. «Teen seda, mis on võistkonnale vajalik. Mõnikord võiks rohkem (mänguminuteid – K.I.) saada, aga praegu on kõik hästi,» ütles Teever.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles