Saksamaa skandaalne väljaanne: Schumacher hoidis oma peret koos. Kahjuks pole see enam võimalik (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher suudlemas oma naist Corinnat. Pilt on tehtud aastal 2008
Michael Schumacher suudlemas oma naist Corinnat. Pilt on tehtud aastal 2008 Foto: Martin Meissner/AP

Michael Schumacheri perekonnaga äsja kohut käinud Saksamaa väljaanne Bunte astus jälle libedale jääle, kirjutades vormelipiloodi pereprobleemidest.

2012. aastal vormelisõitja karjääri lõpetanud ja teistkordselt vormel-1 sarjast taandunud Schumacheriga juhtus raske õnnetus 2013. aasta viimastel päevadel, kui ta oli koos poja Mickiga Prantsusmaal Meribelis suusatamas – väljaspool tähistatud radu sõitnud Schumacher kukkus ja lõi pea vastu kivi. Sakslase pead kaitses küll kiiver, ent löök oli nii tugev, et peakaitse purunes.

Schumacher sai raske peatrauma, mille tõttu Grenoble’i haigla arstid panid ta kuueks kuuks kunstlikult tekitatud koomasse. Ta toodi koomast välja 2014. aasta juunis, viidi Šveitsi Lausanne’i ravile ning alates 2014. aasta septembrist on ta kodusel ravil, kuid oletatavalt liikumisvõimetu. Vormelipiloodi tervisest on teada vaid see, et Schumacher taastub Šveitsis Glandinis asuvas kodus, mis on ümber ehitatud erahaiglaks. 

Nõnda käibki avalikkuses pidev spekulatsioon mehe tervise üle. Bunte on Schumacherite perekonda suutnud korralikult närvi ajada, kui kaks aastat tagasi kirjutati, et raskest ajutraumast taastuv Schumacher suudab juba natukene kõndida. Väljaandele olevat sellise informatsiooni andnud üks vormelikuulsuse anonüümseks jääda soovinud sõber.

Schumacheri perekond otsustas alusetute väidete tõttu väljaande kohtusse kaevata ning 5. mail teatas kohus, et Bunte peab valeväidete eest maksma 50 000 eurot kahjutasu.

Nüüd kirjutab Bunte aga Schumacheri pereprobleemidest ning rõhutab, et Schumacheri seisund on pere tülli keeranud.

«Kui Michaeli õnnetus tõi tema abikaasa Corinna ja tema lapsed veelgi enam kokku, siis ülejäänud perekonnast nii rääkida ei saa. Sellel on omalaadne ajalugu. Schumacherid polnud enne katastroofi lähedased ning süü lasub Michaeli vanematel.

Michaeli ema Elisabeth (suri 2003. aastal 55-aastaselt) oli alkohoolik ning Michaeli isa Rolf jättis naise üksi. Michael ja tema vend Ralf ei saanud kunagi harmoonias elada, kuigi Michael püüdis perekonda tänu oma edule kokku tuua.»

Buntega vestles ka perekonna lähedane sõber, kes sõnas, et sassis suhetele annab pitseri ka raha: «Michael hoidis klanni koos. Kahjuks pole see enam võimalik.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles