Järelvaadatav: ajalooline maailmameistritiitel jõudis kodumaale, mõõgad jäid Frankfurti (6)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajalugu teinud ja maailmameistriks kroonitud Eesti epeenaiskond saabus Tallinna lennujaama medalid kaelas, kuid mõõgad jäid Frankfurti. Siiski olid epeenaised kodumaale jõudes rõõmsad.

Epeenaiskonna eest vägeva esituse pakkunud Kristina Kuusk rääkis, et individuaalvõistluses jäi palju realiseerimata. «Sealt see jõud tuligi, ma polnud oma viimast sõna öelnud. Individuaaltulemus ei kajastanud minu vormi. Finaalis tuli panema minna. Seal oli küll juba selline tunne, et kõik või mitte midagi! Pinget seal tunda ei jõudnud, sest minu matšid olid üle ühe.»

Kuusk lisas, et uskus võitu alles matši lõppedes. «Kuna meil on kogemus juba olemas, kui jäime 9-10 torkega juhtides ikkagi medalist ilma, oli minu jaoks võit selge alles siis, kui tabloole on ilmunud 45.

Millal tuleb järgmine kuldmedal, kas enne Tokyot? «Teeme selle nimel alati tööd. Ilmselt on juba kõigile selge, et me ei lähe kunagi kaotama, vaid võitma.»

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles