Barcelona alistas Manchester Unitedi, Juventus ja PSG pidasid trilleri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona
Barcelona Foto: Patrick Semansky/AP

USAs peetaval International Champions Cupi turniiril olid möödunud ööl võidukad Barcelona, Juventus ja Manchester City.

Manchester Unitedi hooajaeelne USA turnee lõppes 0:1 kaotusega Barcelonale. Kohtumises oli põnevust vaid avapoolajal, mida domineeris Kataloonia klubi. Eriti heast küljest näitas end brasiillane Neymar, kes lõi ka kohtumise 31. minutil mängu ainsa värava.

Hoopis põnevama lahingu pidasid International Champions Cupil Juventus ja PSG. Kuigi Juventus läks kohtumist avapoolaja lõpus Gonzalo Higuaini tabamusest juhtima, tuli teisele poolajale paremini peale PSG, kes viigistas 53. minutil tänu Goncalo Guedese väravale.

Claudio Marchisio taastas 11 minutit hiljem Juventuse eduseisu, kui põrutas karistusala joonelt vasaku jalaga pommlöögi PSG värava ristnurka. PSG jätkas aga võitlust ning 80. minutil tõi Javier Pastore tabloole 2:2 viiginumbrid. Mängu kangelaseks kerkis aga Marchisio, kes realiseeris kohtumise eelviimasel minutil penalti ning kindlustas Juventusele 3:2 võidu.

Kolmandas International Champions Cupi mängus oli Manchester City 4:1 parem Madridi Realist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles