Kas Liverpool suudab suurte poiste kannul käia?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: Carl Recine/REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi mängib pärast kolme aasta pikkust vaheaega taas Meistrite liigas. Tõsi, alagrupiturniirile pääsemiseks on vaja tulla läbi veel kvalifikatsioonist, kuid selle üle Liverpooli fännid väga ei muretse. Küll aga muretsetakse jalgpallurite üleminekuturul toimuva pärast. Üha tõenäolisemaks muutub stsenaarium, mille kohaselt jääb Liverpool ilma meeskonna suurimast staarist Philippe Coutinhost ning ka kahest suvisest sihtmärgist, Virgil van Dijkist ja Naby Keitast.

Pole kahtlustki, et 25-aastane brasiillane Coutinho on Liverpooli kõige hinnalisem jalgpallur. Ründav keskpoolkaitsja lõi eelmisel hooajal meeskonna eest 14 väravat, kusjuures oli kuus nädalat vigastatud. Väravaid löövad keskväljamehed on tänapäeva jalgpallis hinnatud kaup ning muidugi on Coutinhole silma peale pannud ka maailma suurimad klubid. Kõige tõsisemat huvi on brasiillase vastu üles näidanud Barcelona, kes on Hispaania meedia teatel valmis välja käima pea 90 miljonit eurot.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp on meediaga suheldes jätnud mulje, et tema ei kavatse Coutinhost loobuda. Ta tunnistab, et Barcelona huvi mängija vastu ei tule talle üllatusena, kuid rõhutab, et Liverpool ei ole klubi, kes oma tähtmängijaid maha müüks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles