Zopp on homse vastasega koos treeninud ja võistelnud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnus peetaval Merko Estonian Openi meesüksikmängus poolfinaali jõudnud Eesti esireket Jürgen Zopp (ATF 480.) nentis, et on pärast vigastuspausi ja Saksamaal saadud turniirivõitu oma mängupildiga rahul.

Zopp on eelmistes ringides saanud vastastest üsna kindlalt jagu. Täna alistas ta brasiillase Caio Silva 6:2, 6:1. «Suhteliselt sarnane skoor on olnud – mängupilt samuti. Olen ilusti mängu sisse saanud ja oma mängu peale suruda,» rääkis 29-aastane tennisist. «Täna sadas uduvihma ja väljak sai seetõttu kannatada,» ütles Zopp ning lisas, et turniiri parima mängu tegi ta eile.

Homses poolfinaalis läheb Zopp vastamisi rootslase Patrik Brydolfiga (ATF 1587.), kellega Zopp koos treeninud on ja paarismängus väljakut jaganud. «Ta on jõuliste ja võimsate löökidega, aga teeb vigu ka. Ei oska ennustada kuidas läheb, aga kui suudan oma taset hoida, on võimalus võita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles