Video: täna möödub viis aastat James Bondi ja Mr Beani olümpiadebüüdist

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr Bean alias Rowan Atkinson Londoni olümpiamängude avatseremoonial.
Mr Bean alias Rowan Atkinson Londoni olümpiamängude avatseremoonial. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/Scanpix

Täna möödub viis aastat 2012. aasta Londoni olümpiamängude avatseremooniast, mille staarideks olid James Bond, Mr Bean ja David Beckham.

James Bond, kellena astus üles Daniel Graig, vastutas meeleolukas lühifilmis kuninganna Elizabeth II, keda mängis Tema Majesteet isiklikult, transport-teenuse eest, kui saabus Buckinghami paleese, et riigipea sealt helikopteriga olümpiastaadioni kohale toimetada ja langevarjuga alla visata. Vaata videot siit.

Peagi oli käes Mister Beani ehk Rowan Atkinsoni tipphetk, kes näitas, kuidas mitte klaverit mängida. Vaata videot siit.

Avatseremoonialt ei puudunud ka David Beckham, kes vastutas mööda Thamesi jõge olümpiatuld staadionile toimetanud kiirkaatri juhtimise eest. Vaata videot siit.

Kõiki kolme jaoks oli tegemist olümpiadebüüdiga.

Tervet Londoni olümpiamängude avatseremooniat on võimalik vaadata siit.

Järgmine olümpiamängude avatseremoonia toimub 9. veebruaril 2018 Pyeongchangis, Lõuna-Koreas. Otsepildis näeb nii tseremooniat kui ka tervet sellele järgnevat taliolümpiat Eestis ainult Kanal 2, Kanal 12 ja Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles