Mayweather - McGregor matši piletid maksavad mustal turul luksusauto hinda!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather (vasakul) ja Conor McGregor.
Floyd Mayweather (vasakul) ja Conor McGregor. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

26. augustil Las Vegases toimuva poksimatši Floyd Mayweather - Conor McGregor piletid on ametliku müügi lõppemise järel jõudnud mustale turule, kus nende eest küsitakse ulmelist hinda.

T-Mobile Arena nimelisse võitluspaika mahub 20 000 pealtvaatajat. Piletite ametlik hind oli vahemikus 430 - 8616 dollarit, ent erinevate ürituste piletite edasimüügiga tegeleval saidil StarHub on luksuspääsmete hind kerkinud juba 150 000 dollarini.

Tolle hinna eest pole küll veel keegi pääset soetanud, kinnitas veebisait BBC-le. Keskmine edasimüügihind StarHubis on olnud 3265 dollarit ning odavaim saadaolev pääse - istekoht lae all - maksab 1875 dollarit.

Võrdluseks - 150 000 dollari eest saaks osta näiteks lisavarustusega Mercedes-AMG GT, mille kahe turboga varustatud V8 mootor väljastab tipphetkel 503 hobujõudu ning kiirendab nullist sajani vähem kui kolme sekundiga.

40aastase endise profipoksija Mayweatheri ja 29aastase vabavõitleja McGregori matš tõotab kujuneda spordiajaloo üheks kasumlikumaks võistluseks - mõlemad osalejad peaksid sõltumata tulemusest saama vähemalt 100 miljoni dollari võrra rikkamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles