Foto: enam kui 26 miljoni jälgijaga spordileht viskas Klavani üle nalja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klavan tõmbas esimest korda Liverpooli särgi selga 20. juulil 2016. aastal.
Klavan tõmbas esimest korda Liverpooli särgi selga 20. juulil 2016. aastal. Foto: AFP / Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi võib olla lähedal, et kaotada oma kõige hinnalisem jalgpallur Philippe Coutinho Barcelonale. Viimastel nädalatel on võimalik üleminek meedias kuum teema ning arutelud Coutinho tuleviku kohta ei taha lõppeda. Enam kui 26 miljoni jälgijaga spordiportaal GiveMeSport viskas Facebookis saaga üle nalja, tuues mängu ka Liverpooli hingekirja kuuluva Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani.

Suuresti Facebooki fännibaasile orienteeruv spordileht lisas sotsiaalmeediasse Coutinhost pildi ning kirjutas sinna juurde: «Kui sa võiksid mängida koos Messi, Suareze ja Neymariga, aga jagad riietusruumi Lovreni, Moreno ja Klavaniga…»

Valdav osa postitust kommenteerinud vutisõpradest pidasid aga nalja ebaõnnestunuks, kuna Coutinho olevat ilmselgelt Liverpoolis õnnelik ning teda ümbritsevad suurepärased meeskonnakaaslased.

Liverpooli jalgpalliklubi jaoks kujuneb aga august sisuliselt kogu hooaja üheks tähtsaimaks, sest kui tõepoolest Coutinho Barcelonale maha müüakse, ollakse 2014. aastaga sarnases seisus, mil müüdi maha Luis Suarez. Ka siis ootas Liverpooli ees Meistrite liiga jalgpall ning seal põruti täiega, jäädes alagruppi pidama.

Pikemalt võib Coutinho olulisusest Liverpoolile lugeda tänasest Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles