MM-valiksarja skooritabeli tipus troonisid eestlased

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht.
Robert Täht. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pühapäeval lõppenud 2018. aasta võrkpalli maailmameistrivõistluste Euroopa tsooni valiksarja edukaimad punktitoojad olid Eesti rahvusmeeskonna põhikahurid Robert Täht ja Oliver Venno, vahendab Volley.ee.

Nurgaründaja positsioonil mängiva Tähe saldoks kogunes 33 geimiga 146 punkti, mis teeb keskmiseks 4,42 punkti ühes geimis. Oliver Venno näitajad olid 29 geimiga 126 punkti ja keskmine 4,34. Üldjärjestuse kolmanda koha haaras Valgevene nurgaründaja Pavel Kuklinski, kes tõi 32 geimiga 115 punkti ja neljas oli Belgia nurk Sam Deroo 112 punktiga (25 geimi). Enim lõid meie mehed maha ka tõsteid. Tähe kogusumma oli vastavalt 128 ja Vennol 108.

Ässpallinguid lõid mõlemad tosina jagu, mis annab neile üldises pingereas kolmanda ja neljanda koha. Kõige kibedam käsi oli Montenegro diagonaalründaja Miloš Ćulafić, kes kimbutas oma hirmkõva pallinguga teises valikringis ka rahvusmeeskonda. Tema arvele jäi vaid nelja mänguga (14 geimi) 18 ässa, mis teeb geimi keskmiseks 1,29.

Blokeerijate edetabelis on Ardo Kreek 17 sulustamisega kuues. Tema geimi keskmiseks kujunes 0,63. Edetabeli tipus troonib Valgevene koondise kapten Sergei Busel 33 blokeeringuga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles