Tartust Kalev/Cramosse siirduv Jõesaar: hea on teha karjääris samm edasi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar eelmisel hooajal Tartu Ülikooli särgis.
Janari Jõesaar eelmisel hooajal Tartu Ülikooli särgis. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti koondise korvpallur Janari Jõesaar liigub Tartust pealinna ja liitub BC Kalev/Cramoga. 23-aastane ja ühe meetri ning 98 cm pikkune mängumees veetis mõõdunud hooaja Tartu Ülikooli meeskonnas, kus koduses meistriliigas viskas keskmiselt 10,8 punkti, võttis 5,5 lauapalli ja jagas 1,5 resultatiivset söötu. Kullamäe käe all mängides jagus mängijale keskmiselt mänguaega 25 minutit.

Balti liigas mängis Jõesaar kaheksa mängu, viskas keskmiselt 12,3 punkti, võttis 6,3 lauapalli ja jagas 2,4 söötu, efektiivsuse näitaja oli 15,6. 

Jõesaar tunneb ülemineku üle headmeelt. «Korvpallurina on mul hea meel teha oma karjääris järgmine samm edasi. BC Kalev/Cramo mängib terve hooaja vältel suurtes liigades, mis annab võimaluse ennast tõestada kõrgemal tasemel. Võimalus ennast VTB Ühisliigas ja FIBA Meistrite liigas proovile panna on isegi Euroopa mõistes väga head väljundid.»

Meeskonna uue täiendusega on rahul ka peatreener Alar Varrak. «Huvitav mängija. Janari jättis mulle eelmisel hooajal väga hea mulje, ta on ründes väga mitmekülgne ja võitleb lauas hästi. Sitkust ja jõudu oleks vaja juurde, vaatame kuidas VTB Ühisliigas hakkama saab!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles