Poksija Haye nõuanded aitasid Murray tagasi võidulainele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma edetabelis neljandal kohal paiknev Andy Murray avaldas, et sai vahepealsest mõõnaperioodist üle tänu poksija David Hayele.

Murray alustas aastat hästi, jõudes Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel finaali, kus pidi tunnistama Novak Djokovici paremust. Seejärel langes ta kolmel järjestikusel turniiril konkurentsist välja juba avaringis, jäädes alla endast edetabelis kõvasti tagapool paiknevatele mängijatele.

Eile aga õnnestus tal kaotustele lõpp panna – Monte Carlo Masters-sarja turniiril alistas ta teises ringis 6:1, 6:4 tšehhi Radek Stepaneki. Täna läheb ta vastamisi prantslase Gilles Simoniga.

Murray sõnul kohtus ta pärast Miami Mastersil väljalangemist raskekaalu maailmameistri Hayega ja 30-aastane kaasmaalane andis talle nõuandeid, kuidas endasse uskuda ja õpetas olema agressiivsem, et kaotustelainele lõpp teha.

«Minu jaoks oli see väga tähtis, et kohtusin Miamis Davidiga. Ta kuulub oma alal ikkagi maailma tippu. Ta ütles mulle, et olen juba võitnud maailma parimaid tennisiste, pean ennast taas usaldama ja endasse uskuma,» avaldas Murray pärast eilset mängu. «Olen temaga pärast seda ühendust pidanud, oleme rääkinud ja saatsime ka enne Stepaneki mängu sõnumeid.»

Haye läheb tänavu suvel kauaoodatud matšis vastamisi ukrainlase Vladimir Klitškoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles