Juventuse värskeim täiendus ei saanud ihaldatud särginumbrit

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Federico Bernardeschi.
Federico Bernardeschi. Foto: LaPresse/Mauro Ujetto/LaPresse

Viie päeva eest Fiorentinast 40 miljoni euro eest Torino Juventusesse siirdunud 23-aastane jalgpallur Federico Bernardeschi kannab uue klubi eest mängides särki numbriga 33. Ääreründaja ihkab tulevikus vahetada selle number 10 vastu ringi.

Varasemalt on Juventuses number 10 särki kandnud klubi legendaarsed mängumehed eesotsas Alessandro Del Piero (klubi ajaloo suurim väravakütt 290 tabamusega), Roberto Baggio (115), Michel Platini ja Omar Sivoriga (167). Viimati kandis Juventuses number 10 särki möödunud suvel Manchester Unitedisse siirdunud Paul Pogba.

«Ma tegin selle otsuse klubiga koos,» ütles Juventusega viieaastase lepingu sõlminud itaallane klubi koduleheküljele. «Mulle meeldib number 10 (eelmises koduklubis ilutses tema särgil just see number – toim) ning mul on selle ees suur respekt. Ma pean treeneritele, meeskonnakaaslastele ja fännidele tõestama, et väärin seda kanda.»

Bernardeschi otsustas number 33 kasuks religioossetel põhjustel. «Number 33 võtmine on praegu õige otsus,» ütles möödunud hooajal Itaalia kõrgliigas tosin väravat löönud mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles