Zopp videointervjuus: suutsin mööda joont käia algusest lõpuni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti esireket Jürgen Zopp (ATP 480.) võitis Pärnus toimunud rahvusvahelise ITFi tenniseturniiri Merko Estonian Open. Kõik vastased üsna kindlalt alistanud Zopp oli rahul stabiilse mänguga.

 «Emotsioonid on väga head ja turniirivõit on tore,» ütles Zopp ning lisas, et rohkem on tal hea meel olla kodumaal pere juures, mängida Pärnu publiku ees.

Just stabiilsus ja kogemus oli võidu aluseks. «Isegi kui ma vastasest mänguliselt üle olen, ei suuda ma alati keskendumist hoida. Seekord suutsin mööda joont käia algusest lõpuni ja võita kõik mängud kindlalt,» rääkis Zopp.

Finaalis alistas Zopp sakslase George von Massowi (ATP 689.) 6:1, 6:3. «Ta ei tundunud olevat sajaprotsendilselt vormis. Kurtis pearingluse üle ja seda oli esimeses setis ka näha, et miski häiris teda. Ehk aitas see mind natuke,» sõnas 29-aastane eestlane.

Zopp valmistub koostööks uue treeneriga, soomlase Kim Tiilikaineniga. «Tean teda väga pikka aega, umbes 6-7 aastat. Mina otsisin treenerit ja tema tööd. Hea on alustada tööd inimesega, keda sa nii kaua oled tundnud. Loodan, et kõik läheb hästi ja koostöö sujub,» oli Zopp lootusrikkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles