Tiimikaaslased läksid kuke ja koiduga kiiruskatsele, hokiäss Rooba jäi veel põõnama

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba käis esimest korda Soome rallit kaemas.
Robert Rooba käis esimest korda Soome rallit kaemas. Foto: Viljar Voog

«Need on kaks kõige tähtsamat asja, mis siin linnas on: Jyväskylä hokimeeskond ja Soome ralli,» võtab MM-etapi koduks oleva 135 000 elanikuga linna igapäevaelu kokku Eesti parim hokimees Robert Rooba, kes esindab kahekordset Soome meisterklubi Jyväskyla JYPi.

Rooba liitus JYPiga möödunud suvel ning jõudis Jyväskylässe kohale samal pühapäeval, kui Soome ralli parajasti lõppes. «Kuulsin pärast palju positiivset nii võistluse kui ka seda linnas ümbritseva melu kohta. Sel aastal valisin reisiaega selle järgi, et jõuaks tulla rallit vaatama – tulin natukene varem kohale ja naudin seda. Väga hea otsus ja huvitav kogemus,» rääkis hokimees, kes tuli laupäeval perega jälgima legendaarset Ouninpohja kiiruskatset. «Ma ei kujutanud väga ette, kui suured rahvamassid siin on. Seda on päris äge näha ja õhkkond on tore. Ka see, et siin on nii palju eestlasi, on väga positiivne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles