POSTIMEES JYVÄSKYLÄS Tänak: imelik, et kaks kõige tugevamat rallit hukka läksid

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soome rallil seitsmenda kohaga leppinud, kuid siiski ralli punktikatse võitnud Ott Tänak sõnas Eesti ajakirjanikele, et on ka punktilisaga rahul. «Igal juhul on iga punkt alati oluline. Kõige positiivsem on see vast meeskonnale. Vähemalt suutsime Hyundai ees edu suurendada,» sõnas Tänak.

Eestlane rääkis ,et kahtlemata on kaks viimast rallit (Poola ja Soome) olnud tema jaoks pettumus. «Mis seal teha saab. Kahju või mitte ei muuda mitte midagi. Ilmselgelt on imelik, et kaks kõige tugevamat rallit hukka läksid. Ralli on vahel selline ja tuleb oma tööd edasi teha.»

Üldarvestuses tõusis Tänak siiski 119 punktiga kolmandale kohale, saarlase edu Jari-Matti Latvala ees on viis punkti. Juhivad Thierry Neuville ja Sebastien Ogier 160 punktiga. Ka Tänakul on oma võimalused olemas. «Teeme oma asja edasi ja kui õnnestub tulevikus veel vahet vähendada, siis see on vaid hea,» sõnas ta. «Nii kaua kuni enne Austraalia starti on vahe alla 30 punkti, on kõik võimalik. Eks näis, mida see aasta veel toob.»

Järgmisena kihutab Tänak Saksamaa asfaldirallil, mis toimub 17.-20. augustini. «Hakkame testima, eks näis, mis saab.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles