Venemaa maadleja pussitati Siberis surnuks (3)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baikali järv
Baikali järv Foto: Kirill Shipitsyn/Sputnik

Venemaa maadluslootus, kahekordne juunioride Euroopa meister Juri Vlasko pussitati Siberis Baikali järve lähistel surnuks, vahendab Venemaa uudisteagentuur TASS.

20-aastane Vlasko oli Siberis Ulan-Udes võistlemas ning võistlusvabal päeval otsustas ta nelja konkurendiga kuulsat Baikali järve vaatama minna. Seal sattus noormees aga kellegagi kähmlusesse ning ta pussitati surnuks.

Asja uuriva miilitsa sõnul leiti Vlasko surnukeha järve äärest. «Nad peatusid Gorjatšinski küla ligidal. Alkoholi nad ei tarvitanud. Öösel puhkes reisi organiseerinud noorsportlase ja tuvastamata isikute vahel konflikt. Konflikt kulmineerus võitlusega, mille käigus pussitati noort sportlast noaga.»

Venemaa koondise treener Anatoli Margijev sõnas, et terve koondis on juhtunust šokis. «Vlasko oli üks meie lootustandvamaid sportlasi.» 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles