FC Florale terendab senistest oluliselt väärtuslikum Eesti meistritiitel

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli Eesti meistriliiga tiitlivõitluses on trumbid vaieldamatult FC Flora valduses, sest seitse punkti on kõva edu. Eriti hooajal, kus tagumised suudavad esimesi näksata väga harva.
Jalgpalli Eesti meistriliiga tiitlivõitluses on trumbid vaieldamatult FC Flora valduses, sest seitse punkti on kõva edu. Eriti hooajal, kus tagumised suudavad esimesi näksata väga harva. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Zakaria Beglarišvili penaltist alistas FC Flora jalgpalli Eesti meistrivõistluste kõrgliiga 21. voorus koduväljakul 1:0 Narva Transi. Floral oli kasutada teinegi penalti, ent Rauno Sappineni 83. minuti löögi suutis Transi puurivaht Artur Kotenko tõrjuda.

Suutnuks idavirulased seejärel Florat karistada, poleks liigatabel sedavõrd ühemõtteline, aga ei suutnud ja on – Flora seitsmepunktiline edu reede õhtul Viljandi Tuleviku käest hooaja esimese kaotuse saanud FC Levadia ees tähendab, et 2017. aasta Eesti meistri tiitel on Flora kaotada, mitte teiste võita. «Peame tegema endast kõik, et edu ei uinutaks. Järgmistes kohtumistes tuleb mängud varem ära otsustada ja kindlalt kolm punkti ära võtta,» sõnas Sappinen pärast matši.

Senisest 21 mängust on Arno Pijpersi juhendatud Floral kirjas 17 võitu ja neli viiki (kolm Levadiaga, üks Nõmme Kaljuga) ehk tabeli tagumisele seitsmikule pole tänavu kaotatud punktigi. Rohevalgete senine põhiline jälitaja Levadia sai reedel Viljandis Tuleviku käest hooaja esimese kaotuse, mis tähendab, et Nõmme Kaljul on võimalik juba homme tõusta tabelis teist kohta jagama – selleks tuleb Narvas jagu saada Transist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles