Golfitalent tegi EMil eestlaste läbi aegade parima tulemuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti golfimeeskond
Eesti golfimeeskond Foto: European Golf Association

Eesti golfikoondis (koosseisus Carl Enn Hellat ning Joonas Juan Turba) rahvusvahelisel European Young Masters võistlusel. Hellat jäi jagama neljandat kohta Slovakkia ja Hispaania golfariga, tulemuseks -6 (69, 72, 69). Turba mängis tulemuseks +11 (71, 74, 82).

Koondise peatreeneri Timo Karvineni sõnul saavutas Hellat eestlastest läbi aegade parima tulemuse Euroopa meistrivõistlustel. Ta alustas väga tugevalt, tehes neljal esimesel rajal 3 birdiet.  

«Üheteistkümnenda raja par3-e avalöök oli erakordselt täpne ja pall maandus augus, kuid kahjuks põrkas sealt välja. Samas viimane mänguring oli väga hea ja tulemus seekord neljanda koha vääriline,» sõnas Karvinen.

European Young Masters on  kuni 16-aastaste golfarite kolmepävane löögimängu vormis Euroopa kõrgetasemeliseim võistlus, kus igal päeval mängitakse 18 rada. Kokku osales võistlusel 111 võistlejat 29-st erinevast riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles