Kullamäe: peame kuidagi kaine mõistuse säilitama

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U18 korvpallikoondis mängib Belgiaga
Eesti U18 korvpallikoondis mängib Belgiaga Foto: Raul Mee

Eesti U18 korvpallikoondis jätkab kodust turniiri täiseduga, kui täna alistati Belgia 70:68. Koondise üks liidreid Kristian Kullamäe sõnas, et koondis peab meeskonnamängu säilitama.

«Vastane muutus teisel poolajal agressiivsemaks ja kiiremaks. Me ei suutnud sellega väga hästi kohaneda. Esimese poolajal suutsime ise agressiivsed olla ja nemad ei tulnud sellega toime. Aga üldjoones oleme tublid, et suutsime ära kannatada,» arvas ta.

«Meil läheb asi vahepeal liiga individuaalseks. Peame kuidagi kaine mõistuse säilitama.»

Tema isa, koondise abitreener Gert Kullamäe lisas, et kuigi täna polnud kõige parem viskepäev, aduvad kõik, et see ongi korvpall.

Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Raul Mee

«Tegime esimesel poolajal väga hea mängu, eriti kaitse poolelt. Aga ega Belgia ei ole üldse kehv meeskond, teisel poolajal said nad mängu tagasi, visates väga hästi kolmeseid. Meil tekkis mingil hetkel paanika või pinge. Lõpus suutsid poisid ikkagi külma närvi hoida ning vedasid välja. Saime tähtsa võidu.

Rõhutame treeneritega igas olukorras, et pea hoitakse püsti. Ei ole vaja oma asju põdema jääda. See peab siin nende posite jaoks olema korvpallipidu. Siin tuleb igas mõttes positiivne olla ja meie ülesanne on seda poistele sisendada.

Hoiame ikka silma peal, see on äge 10 päeva, mis siin toimub, ka treeneritele. Ma arvan, et me oleme väga okeis seisus. Kahju, et Kaspar Treiel on vigane ja Robin Kivi sai täna hüppeliigese venituse, loodetavasti midagi tõsist pole. Homme on vaba päev, meil on hea positiivne aura. Hoiame jalad maas. Tuleme homme kokku treenime, võib-olla teeme meeskonnaga midagi. Tähtis on, et kõik oleks kontrolli all!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles