Video: Rapla korvpallur sai NBA veterani käest rusikaga näkku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Itaalia ja Hollandi korvpallikoondiste pühapäevane treeningkohtumine läks käest ära, kui intensiivse lauavõitluse järel lasid Danilo Gallinari ja Jito Kok käiku käed.

2008. aastast NBAs mängiv, seni New York Knicksi ja Denver Nuggetsit, aga uuest hooajast Los Angeles Clippersit esindav Gallinari oli kakluse jõulisema lükke autor, kui virutas Kokile vastu hambaid.

Veebruaris Rapla korvpallimeeskonnaga liitunud ja Eesti meistrivõistlustel hõbemedali võitnud Kok oli proovinud enne seda Gallinarit samaga kostitada, aga mööda äsanud. Intsident leidis aset teise veerandaja lõpus, kohtunikud eemaldasid mängust mõlemad mehed. Mängu võitis Itaalia 66:57.

Kui Itaaliat ootab peagi ees EM-finaalturniir, siis Euroopa 24 paremat koondist koondavale turniirile mitte kvalifitseerunud Holland mängib sarnaselt Eestile 2019. aasta MMi eelvaliksarja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles