Kas see on põhjus, miks Neymar pole veel PSG-ga liitunud?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar oli 2013. aastal läbinud Madridi Realis arstliku läbivaatuse, kuid liitus lõpuks siiski Hispaania pealinnaklubi igipõlise rivaali FC Barcelonaga.
Neymar oli 2013. aastal läbinud Madridi Realis arstliku läbivaatuse, kuid liitus lõpuks siiski Hispaania pealinnaklubi igipõlise rivaali FC Barcelonaga. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Barcelona jalgpalluri Neymari liitumine Prantsusmaa klubiga PSG tundub välismeedia hinnangul aina tõenäolisem. Üks põhjus, miks üleminek veel tehtud pole, võib peituda Neymari lepingus, mille kohaselt teenib tema agendist isa täna 25 miljonit eurot. Mille eest? Lojaalsusboonuse eest.

Sellise väitega tuli nädalavahetusel lagedale Barcelona ajaleht Sport. Twitteris säutsus ajalehele viidates ka Sky Sportsi ning endine The Timesi ajakirjanik Kaveh Solhekol. Väidetavalt oli selline täiendus Neymari lepingusse kirjutatud alles möödunud aasta oktoobris.

222 miljoni euro suurusele üleminekule andis hoogu juurde ka fakt, et Neymar jättis ära oma promoürituse Hiinas. Seda, et mängijal on käsi pingeline periood tõestas ka vahejuhtum treeningul, kus ta läks käsipidi kokku klubi värskeima ostu Nelson Semedoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles