Rooba peagi algavast hooajast: eesmärk on meistritiitel

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba Eesti koondise särgis.
Robert Rooba Eesti koondise särgis. Foto: Erik Prozes

Eesti parim hokimees Robert Rooba, kes esindab kahekordset Soome meisterklubi Jyväskyla JYPi, valmistub pingsalt uueks hooajaks. Kohalikus meistrisarjas pannakse litter mängu juba 8. septembri.

«Päevad jäävad lühemaks ja hokihooaeg läheneb,» rääkis koduklubi Jyväskylä JYPi juurde naasnud Robert Rooba. «Esmaspäeval koguneme meeskonnaga ja hakkame jääl treenima, vormi lihvima. Valmistume esimesteks mängudeks, mis on paari nädala pärast. Esmalt paar kontrollkohtumist ja seejärel juba Meistrite liiga. Kohalik meistrisari hakkab juba 8. septembril.»

Mullu lõpetas JYP Soomes kolmandana, kui poolfinaalides kaotati otsustavas matšis KalPa-le 1:5, aga pronksikohtumises alistati 6:5 Helsingi IFK. Eesootaval hooajal loodetakse saada kirkamat värvi medalid: «Meeskondlikult on sihid kindlasti kõrged: alla meistritiitli me ei sihi.»

Rooba sõnul pole ta küll sel teemal veel klubi treeneritega rääkinud, aga ta on üpris kindel, et suve lõpus Tallinnas Tondiraba jäähallis toimuval Balti karikaturniiril ta Eesti koondist aidata ei saa: «Augustikuine turniir jääb ilmselt vahele, sest mul on samal ajal Meistrite liiga mängud ja neid ei saa kahjuks kuidagi ühendada. Aga ma arvan, et sellest pole hullu miskit, sest koondiseturniire on sel hooajal tulemas päris mitu ja saan enne MMi kindlasti mõnel neist mängida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles