Cristiano Ronaldo astus kohtu ette (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: imago sportfotodienst/imago/ActionPictures

Madridi Reali ja Portugali jalgpallikoondise ründetäht Cristiano Ronaldo astus täna Madridi äärelinnas kohtu ette, sest teda kahtlustatakse maksupettuses. 

Ronaldot süüdistatakse Hispaania riigile 14,7 miljoni euro suuruse maksuraha tasumata jätmises. Kuigi jalgpallur on nõus võlga tasuma, läks ta täna siiski kohtusse. 

Lisaks arvukatele ajakirjanikele Pozuelo de Alarconi kohtu juurde kogunenud nii Ronaldo fänne kui vihkajaid. Ühel sildil seisab hispaania keeles: "Võida ausalt mängides"
Lisaks arvukatele ajakirjanikele Pozuelo de Alarconi kohtu juurde kogunenud nii Ronaldo fänne kui vihkajaid. Ühel sildil seisab hispaania keeles: "Võida ausalt mängides" Foto: Francisco Seco/AP

Milles Ronaldot Hispaanias süüdistatakse?

Maksuametnike hinnangul hoidus Ronaldo vahemikus 2011-14 15 miljoni euro tasumisest. Prokuratuuril on arvamuse kujundamiseks aega juuni lõpuni.

Kahtlused puudutavad varasid, mida Ronaldo hoidis Neitsisaartel. Maksuametnike sõnul kohendas Ronaldo 2014. aastal oma deklatarsioone ja tasus kuus miljonit eurot lisamakse.

Hispaania prokuratuur märkis, et kui nad peaksid Ronaldole süüdistuse esitama ja portugallane ka süüdi mõistetaks, võiks teda muuhulgas oodata ka kuni 15 kuu pikkune vanglakaristus, mida aga reaalselt kanda ilmselt ei tuleks, sest Hispaanias ei pöörata varem karistamata isikute osas kuni kaheaastaseid vangistusi reeglina täitmisele.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles